normbedragen 2022

Nieuwe Normbedragen 2022

We zijn op dit moment druk bezig de laatste normbedragen voor 2022 toe te voegen. Dit is een doorlopend project en naast het updaten van de normbedragen voor bestaande categorien voegen we elke jaar niete categorien toe met normbedragen die je helpen bij het afleggen van finanicele verantwoording, het invullen van je belastingaangifte, of het opstellen van een passende offerte.

Normbedragen.nl is ontstaan ter ondersteuning van de rekenhulp van het ncfi voor het invullen van de periodieke rekening en verantwoording voor familiebwindvoerders. Wij hebben gemerkt dat de normbedragen die van toepassing zijn voor de standaard kostenposten van deze Rekening en Verantwoording bij curatele en bewind, ook voor vele andere toepassingen nuttig zijn.

Naast de referentie bedragen voor de rechtbank, zullen we in de komende periode vooral extra aandacht besteden aan het uitbreiden van pagina’s met normbedragen die van toepassing zijn voor de belastingdienst, omdat dit iedereen wel aangaat. Dit allesomvattende project op het gebied van normbedragen is zoals je begrijpt enorm van omvang. Met beperkte middelen proberen wij hier invulling aan te geven.

Mocht er iets ontbreken dat je graag zou terug zien op deze site, laat het dan weten! Ook als er onverhoopt ergens een foutje is ingeslopen dan corrigeren wij dat natuurlijk graag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.